CÉGÜNKRŐL

Nagyistók Gábor and his Family Etikett

Minden ami a címkézéssel kapcsolatos !
Tervezés - Gyártás - Kivitelezés - Szaktanácsadás - Korrekt gyors ügyintézéssel !

Tisztelt érdeklődő!

Szeretnék egy rövid bemutatkozást adni, termékeinkről és ügymenetünkről.

Több mint 20 éve foglalkozunk, címkék gyártásával, nyomdai munkákkal. Termékcsoportunk megrendelőink igénye szerint folyamatosan bővült, egészen az alap kötelező használati utasításokat tartalmazó címkék készítésétől a termék csomagolásáig. Minden cég arculatát a terméken található címke, embléma határozza meg, ezért a termékcsoportunkat úgy bővítettük, hogy a megrendelő mindent egy helyen ugyan azzal a felirattal tudjon megrendelni. Legyen szó bevarró, öntapadós, papír vagy függő címkéről, céges borítékról, levélpapírról, de lehet papírtáska, vagy csomagolás is. Ehhez kelléket is tudunk biztosítani. Így nem kell egy megrendelőnek minden terméktípusért több helyre mennie, ami időt, pénzt és energiát jelenthet egy cég számára. Mindent egy helyen, egyszeri, érthető, pontos ügyintézéssel elvégzünk, teljes kivitelezést, grafikát, arculattervezést, majd a gyártást. Ketté tudjuk bontani a kisszériás és a nagyszériás munkákat, hogy még kis szériában is korrekt árakon hozzá tudjanak jutni vevőink a címkékhez, kellékekhez.
Nagy hangsúlyt fektetünk például a cipők és ruhák illetve egyéb kapcsolódó árucsoportok, termékek forgalmazásával kapcsolatos címkék, és használati utasítások elkészítésére. Ez mind a gyártást mind a megfelelő szöveget jelenti, amit egy forgalmazónak és gyártónak fel kell tüntetni a terméken, ha az kereskedelmi forgalomba kerül. Rengeteg tanácsot, ötletet adtunk már vevőinknek, hogy kerüljék el azokat a kellemetlenségeket melyek a fogyasztók, és fogyasztóvédelem részéről érik, érhetik. Lapunkon található tájékoztatással és képekkel a termékcsoportok rövid leírásával próbálunk segítséget nyújtani egy címke megrendelésnél, milyen kivitelezhetőségi lehetőségek, alapanyagok, termékcsoportok vannak, és a hatályos jogszabályokat hogy lehet alkalmazni majd a kért címkére.

Termékeink:
Papír függőcímkék: lyukasztva, perforálva, sorszámozva, hajtogatva, színesben, fényképpel ellátva, fóliázva. Varrható címkék: nyomott, textil és öntapadós kivitelben. Szövött címkék, méretcímkék, méretcímkék raktárról. Szórólapok, nyomtatványok, borítékok, egyedi névkártyák, levélpapírok, borítékok, prospektusok, tájékoztatók. Öntapadós etikettek papírból, textil, szatén, szövött, viníl anyagból. Műanyag emblémák. Belövő pisztolyok, hozzá tű, belövő szálak több méretben és kivitelben. Csomagolóanyagok, papírtáskák.
Teljes arculat kialakítás, már meglévő, vagy kérésre általunk készített grafikai kivitelezéssel. Cégük emblémájával ellátva készítjük el a kért termékeket. Elkészítjük a grafikát az Önöktől kapott utasításokat, kéréseket figyelembe véve, elkészítjük a grafikai látványtervet, majd az anyagot átküldjük egy grafikai tervben átolvasásra, megnézésre nyomtatható változatban. Grafikát mindig csatolunk a megrendelés és árajánlat visszaigazolásakor!

Kérjük, amennyiben lapunk felkeltette az érdeklődésüket, várjuk jelentkezésüket a megadott elérhetőségeken. Amennyiben már van más egyéb címkéjük, vagy elképzelésük arra árajánlatot tudunk adni, ha változtatni, vagy új címkét szeretnének, a grafikát elkészítjük Önöknek.
Célunk: a megrendelő teljes tájékoztatással, kényelmes, érthető ügyintézéssel a legszebb kivitelben, minőségben, korrekt áron, a lehető leggyorsabban kapja meg a kért címkét, ami minőségileg, funkciójában továbbá a fogyasztóvédelem, és a fogyasztók felé való tájékoztatással a címkén megfeleljen a mindenkori követelményeknek, előírásoknak.

Kérésre termék katalógust küldünk, mintákkal és referenciákkal.

Köszönjük, hogy lapunkat meglátogatta!
Cégünkről

CÉGÜNKRŐL   |   KAPCSOLAT   |   TERMÉKEINK   |   GYÁRTÁS   |   TANÁCSOK   |   SZÁLLÍTÁS   |   CSOMAGOLÁS   |   TÁRSCÉGEK
   www.ngfamily.hu
Nyitólap